tirsdag 14. mai 2019

Medlemsmøte, landbruksmessa, busstur og jubileum

Hei alle medlemmer - og historieinteresserte!

Det nye styret i Balsfjord og Malangen historielag er i gang med planlegging og gjennomføring av arrangementer for 2019. Det viktigste å trekke frem i dette året, er naturlig nok laget - og årbokas - 40-årsjubileum. Både historielaget og den første årboka så dagens lys i 1979, og dette akter vi å markere 31. august. Da blir det jubileumsfest i Brennmoen bygdehus. Nærmere informasjon og påmelding til dette vil bli gitt.

Vi har imidlertid andre, spennende ting i kalenderen før den tid:

- Onsdag 5. juni kl. 1800: Medlemsmøte i Slettastua, Tamokdalen. Historielaget har ikke holdt arrangementer i Slettastua på noen år, men nå ønsker vi endelig velkommen til stua, som ble bygget på midten av 1800-tallet. Vi får høre historiefortelling fra Tamokdalen, og det blir lett servering. Det er ønskelig at du gir beskjed om du kommer, på tlf. 48050459 (Oddvar K. Skogli).

Slettastua fotografert sommeren 2006. Foto: Lill-Karin Elvestad

- Lørdag 29. og søndag 30. juni: Historielaget vil ha stand på årets Landbruksmesse i Balsfjord, og vi ser frem til å møte andre historieinteresserte.

- Lørdag 3. august: Busstur. Vi gjentar suksessen med busstur, denne gangen går reisen fra Balsfjord og nordover. Vi kjører med H. Kongsli oppover Kåfjorddalen, et spennende sted med en rik historie. På turen blir det flere stopp og guiding. Mer informasjon kommer, men påmelding kan gjøres allerede nå til tlf. 48050459 (Oddvar K. Skogli). Turen er åpen også for ikke-medlemmer. Frist for påmelding: 15. juli.

- Lørdag 31. august: Jubileumsfest på Brennmoen bygdehus. Mer informasjon kommer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar